Contact / Aanvraag reservering

Een aanvraag voor reservering kunt u indienen door middel van het contactformulier.

In de kalenders op de pagina ‘Reserveren”  kunt u bekijken wanneer de huizen beschikbaar zijn. Wij adviseren u, indien het huis bezet is in de door u gewenste periode, uw aanvraag toch aan ons kenbaar te maken. Als gevolg van annuleringen en mogelijke wijzigingen in reserveringen in huis en/of periode bestaat wellicht de mogelijkheid uw wensen alsnog te honoreren.

Na ontvangst van de aanvraag wordt contact met u opgenomen om de gewenste reservering (huizen, aantal personen, periode) en bijhorende huursom (en energie- en schoonmaakkosten) vast te stellen. 

Als u beide huizen samen wilt reserveren, volstaat het om 1 contactformulier in te vullen.

Contact / Aanvraag reservering La Forge Neuve

Uw naam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw aanvraag resevering / bericht

Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

Contact La Forge Neuve

Boekingen: Meijntje Mob: (+31) 06 403 609 98

Storingen:  Pieter Mob: (+31) 06 3728 35 55

 Mail: contact@forge-neuve-ardennen-vakantiehuis.nl

Adres

Vakantiehuis Ardennen Villers sur Lesse

.

Reserveren

Een aanvraag voor reservering kunt u indienen door middel van het contactformulier.

In de kalenders hiernaast kunt u bekijken wanneer de huizen beschikbaar zijn. Wij adviseren u, indien het huis bezet is in de door u gewenste periode, uw aanvraag toch aan ons kenbaar te maken. Als gevolg van annuleringen en mogelijke wijzigingen in reserveringen in huis en/of periode bestaat wellicht de mogelijkheid uw wensen alsnog te honoreren. Zeker in geval van ‘in optie’, is het de moeite waard om contact met ons op te nemen. Wij zoeken dan  voor u uit of u La Forge Neuve toch in die periode kunt huren.

Na ontvangst van de aanvraag wordt contact met u opgenomen om de gewenste reservering (huizen, aantal personen, periode) en bijhorende huursom (en energie- en schoonmaakkosten) vast te stellen.

Voorwaarden reservering:

Na afstemming over de reservering ontvangt u een schriftelijke bevestiging met tariefbepaling. Deze bevestiging is bindend, tenzij u binnen 14 dagen na verzending van het bericht bezwaar maakt. Bij akkoord wordt u verzocht om een aanbetaling te doen ter grote van 50% van het totaalbedrag.
De resterende 50% + kosten van verbruik openhaardhout, betaalt u direct na uw verblijf.
Annuleren van de reservering kan kosteloos tot 8 weken tevoren. Annuleert u later, dan bent u gehouden de gehele huurprijs te voldoen. Wanneer u of wij het huis alsnog kunnen verhuren, dan wordt het zo ontvangen bedrag in mindering gebracht op de door u verschuldigde huursom.
U bent verplicht om gemaakte/ontstane schades en ongevallen zo spoedig mogelijk aan ons te melden, zodat wij snel zorg kunnen dragen voor reparatie of vervanging.
Verblijf in vakantiehuis LoonVoorst gebeurt op eigen risico, wat inhoudt dat u ons niet aansprakelijk kunt stellen voor geleden schade.
Wij raden u aan om voorafgaand aan het verblijf een aansprakelijkheids- en/of reisverzekering af te sluiten.

 

We zijn geen ‘erkend verhuurbedrijf lees het document over aansprakelijkheid